Interiors – Mercat Flexible

Nacho G. Rull

El projecte proposa la definició d’un mercat flexible a l’actual Sala Muncunill situada a la ciutat de Terrassa. Un mercat on durant un període de temps determinat es vendran un conjunt d’aliments de la mateixa família.

La zona de venda, completament expositora i materialitzada mitjançant fusta de roure tractada i taulells de Silestone blanc brillant amb un sistema de refrigeració integrat, queda conformada per una illa central de línies rectes i angles variants que ens marcarà un recorregut molt fluït.

Aquesta illa a la vegada, contindrà  la zona de lavabos i neveres industrials en un volum situat a l’extrem de la mateixa així com un moble interior amb cuina office on els clients podran demanar la preparació del menjar prèviament comprat.

La separació entre els punts de venda serà intuïtiva, representada pels productes que s’ofereixen, tancaments de vidre transparents i un sistema d’il·luminació que realçarà el producte exposat.

A l’entrada de l’edifici i en tot el perímetre interior de les parets del recinte, es situen confortables zones d’estar amb wi-fi  i àmplies zones per menjar.