Industrial – Modular crutch

Raül Codina

Modular Crutch es una crossa que gracies a la millora de tots els seus components ofereix un us mes confortable.

L’avantbraç està especialment dissenyat per adaptar-se al gest natural del braç i la posició de la mà en repòs. L’empunyadura està prevista d’una protuberància en la part superior, per conduir l’usuari a col·locar la mà correctament evitant així postures incorrectes. Aquesta peca també va prevista d’una lamina de silicona que fa de coixí i redueix l’impacte contra el terra. Tot l’avantbraç va folrat i es pot triar entre gran varietat de materials i colors. Per poder adaptar-se a la major part de la població, es pot escollir entre quatre talles diferents: S, M, L i XL segons l’amplada del palmell de la mà. La barra és una de les parts més importants a l’hora d’adaptar la Modular Crutch a l’usuari.

Únicament amb la mesura del colze de l’usuari a terra, es pot ajustar al mil·límetre. Dues petites peces connecten la barra amb l’avantbraç, mitjançant cargols. Aquest ancoratge és una forma senzilla d’intercanviar fàcilment l’avantbraç. Per poder desmuntar l’avantbraç, Modular Crutch va equipada amb una eina perquè l’usuari pugui canviar l’avantbraç sense necessitat d’eina aliena al producte.

El tac de Modular Crutch absorbeix totalment la brusquedat del cop contra el terra, aixo fa reduir dràsticament la fatiga amb la qual l’usuari s’enfronta a cada moment. El seu secret està en el metall amb memòria que actua com un amortidor.

La tercera peça és la sola, de goma resistent i antilliscant que va proveïda de solcs que l’ajuden a adaptar-se a tot tipus de superfícies.