Efimera – Pop Up store perfumeria

Laura Montero

El concepte es desenvolupa al voltant de 3 idees:

1. El concepte Pop Up Store és la part important d’exhibició. Es busca l’atenció a través de crear una escenografia. 2. Scent marketing o marketing olfactiu. Aquesta nova estratègia, a l’alça, s’encarrega d’explorar les possibilitats comercials a través de la suggestió. L’olfacte és l’únic poder per influir en l’estat d’ànim i activar records. 3. L’olfacte, així com l’olor, és el més sofisticat dels sentits. Els receptors olfactius es troben al nas i connecten directament a la secció del cervell responsable de la memòria i l’emoció.

La flor com a forma que inspira el perfum serveix per generar la geometria i dividir l’espai en les parts d’una flor: receptacle, pètals i pistil. Es crea una relació entre la geometria de la flor i el concepte stand aconseguint que el receptacle quedi com la base d’aquest, els pètals com a delimitadors de l’espai s’utilitzen com a aparadors, i al mateix temps, amb una geometria concèntrica es dirigeixen a la part central: el pistil.

El pistil funciona com la part experimental / promocional de la Pop Up Store. Es troba al punt central, refugiat entre els pètals, evocant l’evasió dels sentits.