Internacional

Mobilitat internacional

L’Escola Municipal d’Art i Disseny té com a objectiu primordial aconseguir convenis de Formació en Centres de Treball (FCT) a l’estranger. En especial es vol afavorir que l’alumnat faci estades en empreses europees, per a la qual cosa la nostra escola participa en el programa Erasmus+, que dota econòmicament la mobilitat en funció del destí escollit. El nostre alumnat pot optar a millorar aquesta dotació amb una beca de l’Ajuntament de Terrassa.

També es pot realitzar una estada a l’estranger amb Beca 0, modalitat sense suport econòmic, però emparada pel programa.

Outgoing

Si teniu interès a participar en el programa de mobilitat internacional Erasmus+, contacteu per correu electrònic amb la responsable de la mobilitat internacional, la professora del departament de Disseny Gràfic Petra Schieck: erasmusplus@artidisseny.com. També la trobareu a l’aula 23, gairebé sempre.

Documents Erasmus+

La nostra Escola ha obtingut la Carta Erasmus d’Educació Superior pel periode 2021-2027, el que ens permet continuar participant, com s’ha fet fins ara, en els programes Erasmus+ aquest periode, i en d’altres de la Unió Europea (pràctiques en empreses europees, mobilitats, intercanvis, projectes internacionals,…)

Carta ECHE 2021-2027

Pots llegir l’Erasmus Policy Statement fent clic aquí.

Testimonis: estudiants per Europa