XXIV PREMIS HABITÀCOLA 2012

Premi al Centre Educatiu

Aquest passat dimecres dia 2 de maig es van lliurar al FAD els XXIV PREMIS HABITÀCOLA 2012 en els quals Terrassa Escola Municipal d’Art ha rebut el Premi al Centre Educatiu per la qualitat dels projectes presentats en aquesta convocatòria. Entre els projectes presentats per l’Escola, cal destacar el Premi CASADECOR, THE GREEN TABLET, de Xavier Domingo i Carme Fernández, i els dos finalistes GREEN PIXEL SPOT, de Sara Asensio i Aroha López i ORTUS BICING, d’Anna Conejos i Estefanía Ruiz. La presencia de l’escola als premis HABITÀCOLA
es va iniciar a l’any 2000 i des d’aleshores hem obtingut el primer premi en quatre edicions (2002-2003-2007-2010) i la resta hem estat finalistes.

Els PREMIS HABITÀCOLA, impulsats per Arquinfad i creats el 1987 per promoure la reflexió en els àmbits de l’arquitectura i del disseny interior, han permès exposar les solucions i els punts de vista innovadors de les diferents escoles i universitats d’àmbit estatal. En l’edició d’aquest any s’ha treballat entorn l’actuació amb elements vegetals per configurar un hort i reactivar un espai urbà, URBICULTA!

Per celebrar els èxits de la darrera convocatòria dels HABITACOLA us convidem el dia 30 maig a partir de les 20 h. a un acte de celebració a l’espai lluerna de Terrassa Escola Municipal d’Art.

Per més informació: http://arquinfad.org/premishabitacola/category/premiats