Interiors – A different organic site

Sandra Gil

El projecte tracta d’unificar diversos temes per tal d’aconseguir un concepte innovador aproximant-lo a la societat de manera cultural, culinària, integrativa i sostenible.

Partint dels conceptes orgànic, bio i natural, s’extreu una ideologia, que té com a finalitat connectar l’ésser amb la natura. Actualment aquests moviments sorgits a grans ciutats, tenen un gran potencial degut a la àmplia varietat cultural i culinària que proporcionen amb un alt nivell qualitatiu, fugint de la contaminació i l’estrès, factors dels quals les ciutats tenen carestia.

Així doncs, proporcionant aquest ‘‘niu’’ ecològic a la ciutat, es crea una sèrie d’es­pais en els que treballar l’estabilitat tant emocional com corporal i psicològica, per tal d’aportar un punt d’aire fresc a aquelles persones que visquin al nucli col·lapsat.

Pel que fa l’estil, ens centra en l’arquitectura i el disseny nòrdic, ja que són referents directament relacionats amb la natura, apreciant la calidesa de la llum natural, els materials i el confort humà de manera respectuosa i completament funcional.

Finalment, cal esmentar no només la idea de centre físic en el que dins de la ciutat un, pot beneficiar-se del serveis esmentats anteriorment, sinó també les possibilitats que ofereix el centre per contribuir en altres llocs del món i viatges organitzatius de voluntariat a països necessitats i temples de culte.