Interactiva – Hotel Branques

Dàmaris García

Situat al Parc Natural del Montnegre i el Corredor, l’hotel Branques és un dels hotels més especials que pots imaginar. Les estances no són habitacions convencionals a un edifici, això seria molt habitual. En aquest hotel, les estances són cabanes fetes amb materials cent per cent naturals situades a les copes dels arbres del Parc Natural. Hi trobem quatre cabanes diferents per persones i situacions molt diferents, perquè tothom pugui gaudir d’un temps màgic en aquest hotel. També ofereixen activitats relacionades amb l’entorn com són rutes a cavall, en btt o cursos de botànica.
Així doncs, podem veure que l’hotel es viu i que té un munt d’opcions d’oci per a tot tipus d’usuaris, però per tal d’arribar a totes aquestes persones cal que la seva comunicació sigui l’adequada. Per això fa un any es va crear tota una nova identitat corporativa per l’hotel, des de la mateixa imatge fins al paper de carta, les targetes, publicitat i fulletó informatiu. Ara és hora de posar al dia els suports digitals. Per això en aquest projecte s’han treballat el lloc web, una publicació digital i un vídeo promocional.
En general, l’estil que es va seguir en aquesta nova etapa amb nova imatge és el d’una gràfica molt neta i endreçada, deixant lloc a l’espai blanc, a imatges molt expressives i textos clars, no deixant espai als dubtes.
Aplicat a la seva web això es tradueix en una web amb una navegació molt clara i fàcil, ja que la majoria d’usuaris d’aquest tipus de serveis busquen i s’informen del lloc mitjançant la seva web. Per tant el lloc web de l’hotel és la primera impressió que l’usuari té de l’establiment, així doncs volem que sigui un espai on pugui trobar tot el que busca d’una manera fàcil i amb confiança, sentint-se còmode i tenint una bona experiència d’usuari.
Respecte a la publicació digital, vol ser una “revista” on l’hotel pugui donar a conèixer quin tipus d’establiment és, quins són els seus valors… Al cap i a la fi, convertir-se en el fulletó informatiu però actualitzat i que sempre pots portar al teu smartphone o tauleta.